VALMIIT KONSERTTI- KOKONAISUUDET

VÄLKE– VARJOISTA VALOON

Tunnelmallisen musiikin konserttikokonaisuus sisältäen unelmia, hämäriä iltoja, valoja ja värejä. Huilun ja kanteleen soljuvia sointeja Heikki Sarmannon ja Astor Piazzollan säveliin muotoilevat Sandy Ahjo, huilu sekä laulu ja Marja Nevankallio, konserttikantele. 

AVE MARIA

Ave Maria rukouksen teemasta nousseisiin sävellyksiin pohjautuva konserttikokonaisuus. Konsertin kesto tarpeenmukaan 45–90 minuuttia. Säveltäjinä mm. Schubert, Bach, Caccini, Piazzolla sekä Merikanto.

SATAKIELI LAULAA

Konsertin ohjelma koostuu klassisen musiikin säveltäjien lintuaiheisista teoksista. Musiikki vie metsään ja rannoille, keskelle lintujen laulua, puiden huminaa, liverryksiä ja rauhaa. Konserttikanteleen, huilun, laulun sekä nokkahuilujen sävelet soljuvat valossa ja väreissä. Säveltäjinä mm. Mouquet, Saint-Saëns, Leiviskä ja Sarmanto. Duo Lux: Sandy Ahjo (huilu ja laulu) ja Marja Nevankallio (konserttikantele).

NAISEN ÄÄNI

Konsertti esittelee suomalaisten naissäveltäjien tuotantoa 1900-luvun alkupuolelta nykypäivään. Konserttien ajankohta juuri kesällä 2022 kunnioittaa Helvi Leiviskää (1902-1982), joka oli yksi ensimmäisistä suomalaisista naissäveltäjistä - vuonna 2022 Helvi Leiviskän syntymästä tulee kuluneeksi 120 vuotta ja kuolemasta 40 vuotta. Konserttikanteleelle, huilulle ja lauluäänille sävelletyt ja sovitetut teokset soivat herkkinä ja vahvoina, välkkyvät valoa, liekehtivät ja koskettavat. Teokset puhuvat naisen äänellä, kaikilla sen sävyillä. Konsertissa kuullaan sävellyksiä mm. Leiviskältä, Saariaholta, Leinoselta, Jaakkolalta ja Dumitresculta. Duo Lux: Sandy Ahjo (huilu ja laulu) ja Marja Nevankallio (konserttikantele).


Yläpuolella olevat konserttikokonaisuudet ovat esimerkkejä valmiista konserttiohjelmista. Valmistamme myös konserttiohjelmia tilauksesta toiveiden mukaan. 

Trio / Duo Lux
Kaikki oikeudet pidätetään 2021
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita